0,00
Προϊόντα (0)
Αγαπημένα (0)

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απολαύστε Δωρεάν παράδοση των προιόντων σας για κάθε παραγγελία με παράδοση στην Ελλάδα.

Β2Β / Γίνε συνεργάτης μας σήμερα.

Χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής πελατών χονδρικής.

Χορευτικοί Σύλλογοι 50% Έκπτωση.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, που έχουμε για χορευτικούς συλλόγους & εκκλησίες.

Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Η εταιρεία μας »

ELLINIKES-ENDYMASIES.GR : ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΩΝ

Η Ελληνικές ενδυμασίες, είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε απο την Stamco Costumes, με κύριο σκοπό την προώθηση των προιόντων της στην Ελληνική και διευθνή αγορά. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε πρίν 60 χρόνια απο τον Σταμάτη Κοντούζογλου, έναν νέο με μεγάλο πάθος και σεβασμό για την Ελληνική μας παράδοση.

 

Οι Ελληνικές ενδυμασίεςς μας, κατασκευάζονται στην Ελλάδα, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που κατασκευαζόντουσαν, απο Έλληνες ράφτες και ράφτριες, χρησιμοποιόντας τα ποιοτικότερα υφάσματα κα υλικά.

 

Οι Ελληνικές ενδυμασίες μας, περιλαμβάνουν, ενδυμασίες Κρήτης, ενδυμασίες Κυκλάδων, ενδυμασίες Ηπείρου, ενδυμασίες Στερεάς Ελλάδας και ενδυμασίες Μακεδονίας. Κάθε χρόνο τώρα οι Ελληνικές ενδυμασίες μας κοσμούν τα περισσότερα Ελληνικα χορευτικα φεστιβάλ, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπου ντύνουν τις χορευτικές μας ομάδες, που μας κάνουν πάντα περήφανους.

 

Το πάθος μας για την Ελληνική παράδοση παραμένει αμείωτο όλα αυτα τα χρόνια, με αποτέλεσμα να αποτελούμε το σημείο αναφοράς της παράδοσης μας στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

 

Μέσα από αυτόν τον κατάλογο, μπορείτε να δείτε όλες μας τις Ελληνικές ενδυμασίες, και να αγοράσετε σε τιμές λιανική και χονδρικής. Θα είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

 

Με εκτίμηση
ellinikes-endymasies.gr

Copyright © www.ellinikes-endymasies.gr Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Eshop Let'sUX